19
Mayıs
2024
Pazar
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

'Herkesten destek bekliyorum'

Karamürsel Belediye Başkanlığını tekrar kazanan İsmail Yıldırım, herkesin Belediye Başkanı olduğunu açıkladı.

 Başkan Yıldırım, Karamürsel’i daha güzel yarınlara taşımak için göreve geldiklerini, bunu da ilçedeki yöneticiler ve Karamürsel halkı ile birlikte yapacaklarını ve herkesin desteklerini beklediklerini söyledi.

 Parti binası önünde partililer ve ilçe halkıyla bir araya gelen Başkan Yıldırım daha sonra beraberinde Belediye Meclis üyeleri, parti yöneticileri ve ilçe halkı ile birlikte Karamürsel’in kurucusu Mürsel Alp’in kabrini ziyaret etti. Burada yapılan duanın ardından Belediye binasına geçen Yıldırım, bina girişinde kısa bir konuşma yaptı.

Karamürsel halkına hizmet etmek için 5 yıl önce yola çıktıklarını, ilçe halkının teveccühü ile beş yıl daha bu onurlu görevi yerine getireceğini belirten Başkan Yıldırım, “Karamürsel’i yeni mahalleri ile birlikte yarınlara hazırlamak için tüm gücümüzle çalışacağız. Bunu siz değerli hemşehrilerimizle birlikte yapacağız. Bana destek veren parti teşkilatıma, meclis üyelerime ve tüm Karamürsel halkına teşekkür ederim. Seçim dünde kaldı.

Seçimlerde bana oy verenlerinde, vermeyenlerinde Belediye Başkanıyım. Bugüne kadar bu böyleydi bundan sonra da böyle olacak. Dün kapım herkese nasıl açıktıysa bundan sonrada herkese açık olacak. Bana teslim edilmiş emaneti en iyi şekilde temsil edecek, Karamürsel’e en iyi hizmeti sunmak ve Karamürsel halkının hakkını savunmak için çalışacağım" dedi.

 

Kurban kesiminin ardından Başkanlık makamına geçen Başkan Yıldırım, Belediye bünyesindeki tüm birimleri dolaşarak personeliyle görüştü. Başkan Yıldırım daha sonra makamında gün boyu vatandaşların tebrikleri kabul etti.

 

Kenthaber
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 16:46:11
Güncelleme :31 Mart 2009 Salı 10:31:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?