20
Mayıs
2024
Pazertesi
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

İHL'den başkana ziyaret

Karamürsel İmam-Hatip Lisesi Okulu Müdürü ve Okul Aile Birliği yeni yöneticileri, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a nezaket ziyaretinde bulundular.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ı makamında ziyaret eden Karamürsel İmam-Hatip Lisesi Müdürü Recep Dikdere, Okul Aile Birliği Başkanı Emine Fidan ve yeni yönetim Kurulu Üyeleri Aysel Sağlam, Sevila Uçan, Havva Turgut, Arzu Sağlam, Nigar Soybelli ve Yasemin Çabaş ile birlikte yaptıkları ziyarette Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’a okul aile birliği yeni yönetim kurulu üyelerini tanıttılar.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel İmam-Hatip Lisesi Müdürü ve Okul Aile Birliği yöneticilerinin yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. Okul Aile Birliği yöneticilerine görevlerinde başarılar dileyen Başkan Yıldırım, “Karamürsel Belediyesi olarak İlçe genelindeki okullarımıza Belediye imkanları elverdiği ölçüde destek vermeye çalışıyoruz. Bu doğrultuda destekçi olmaya, katkı sağlamaya imkanlar ölçüsünde devam edeceğiz” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2008 Çarşamba 15:15:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?