18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

İsmail Yıldırım, genç başkanlarla buluştu

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçedeki Lise ve İlköğretim okullarındaki Okul Öğrenci Meclisi Başkanlarıyla bir toplantı yaptı.

Karamürsel Belediyesi Meclis Salonunda yapılan toplantıya ilçedeki tüm okulların Öğrenci Meclisi Başkanları katıldı. Başkan Yıldırım toplantıda Meclis Başkanlarına katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Yıldırım, “Demokratik ortamlarda seçimle göreve gelmiş kişilersiniz. Ben sizi kendimden ayrı tutmuyorum. Sizler her biriniz bir kitleyi temsil ediyorsunuz. Sizler yarının Belediye Başkanı, Valisi, Milletvekili, Başbakanı’ı ve Cumhurbaşkanısınız. Sizler Okullardaki seçilmiş kişiler olarak muhatabımızsınız. Amacımız sizler ile yapacağımız bu toplantılarla hem okullarımızın sorunlarını hemde öğrenci arkadaşlarınızın sorunlarına çözüm bulmak. Sizlerinde bildiği gibi Okullarımız Milli Eğitim Bakanlığına bağlı fakat bizde Karamürsel Belediyesi olarak kanunlar çerçevesinde okullarımızın sorunlarına çözüm bulmak istiyoruz. Bunları yaparken de el birliği ile yapmalıyız ki çözüme erken ulaşalım. Okullarımızın bir çok sorunu olduğunu biliyorum. Okul yöneticileriniz bunları bizlere iletiyorlar. Sizlerden isteğim okullarımızın sorunlarının yanı sıra mahallerimizin ve çevremizin sorunlarıyla da ilgilenmeniz. Sizler ilçenin değişik mahallelerinde oturuyorsunuz. Mahallenizde ve çevrenizdeki sorunlarıda bize bildirmenizi istiyoruz. Belediye sizin eviniz gibidir. Her zaman gelebilir isteklerinizi ve talepleriniz bana ve Belediye birimlerindeki sorumlu müdürlerimize aktarabilirsiniz. Bu toplantılarımızı her ay yapacağız. Her okul temsilcisinin okulundaki ve çevresindeki sorunları ve bu sorunların çözümü yolundaki görüşlerini bu toplantılarda değerlendireceğiz” dedi.

Başkan Yıldırım, toplantıya katılan okul öğrenci meclis başkanlarına tek tek söz vererek okullarındaki sorunlar hakkında bilgiler aldı. Okul Öğrenci Meclisi başkanları da, Başkan Yıldırım’a kendilerine önem verdiği ve toplantıya davet ettiği için teşekkür ettiler. Öğrenci Meclisi Başkanları, Başkan Yıldırım’ın Karamürsel’deki eğitim kurumlarına büyük önem verdiği ve bu eğitim kurumlarına verdiği desteği takdirle takip ettiklerini belirterek okullarındaki sorunları Başkan Yıldırım’a aktardılar.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2005 Cuma 11:24:43
Güncelleme :4 Nisan 2005 Pazartesi 11:24:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?