18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Kalplerini korunmaya muhtaç çocuklara açtılar

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası Müdürü Hasan Ülker’in de katıldığı organizasyonda minikler havuz keyfi yaparak bol bol eğlendiler.

 Site sakinlerinin seferber olduğu organizasyonda miniklerle tek tek ilgilenildi ve miniklere köfte, patates kızartması, tatlı, ayran ve dondurma ikram edildi. Uzun yıllardır Derneğin 2. başkan görevini üstlenen ve sıcak tavırları, candan yaklaşımları ile çocukların ve hatta bizlerin bile büyük sevgisini kazanan Nimet Koygun, Demtaş Koygun sitesi sakinlerinin çok duyarlı ve yardımsever olduklarını belirterek “Sitemizde her yıl kimsesiz çocuklarımızı ağırlıyoruz. Sitede ikamet eden ailelerimiz maddi ve manevi hertürlü desteği sağlayarak bu organizasyonda seferber oluyor. Bu nedenle bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.


Gazanfer Bilge Çocuk Yuvası Müdürü Hasan Ülker’de yapmış olduğu konuşmasında “Çocuklarımız muhteşem bir gün yaşadı. Duyarlı davranışları ve misafirperver tutumları ile Demtaş Koygun Sitesi sakinlerine teşekkür ediyoruz” dedi.


Türkan Kaya
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2004 Perşembe 16:17:59
Güncelleme :26 Ağustos 2004 Perşembe 17:24:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?