19
Mayıs
2024
Pazar
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

karamürsel: ATA'nın Karamürsel'e gelişinin 71. yıldönümü kutlandı...

Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosunun konseri öncesinde Belediye T.S.M. Çocuk Korosu da Şef Sevinç Dikici yönetiminde bir konser verdi.

Çocuk Korosunun ardından sahne alan Karamürsel Belediyesi Türk Sanat Müziği topluluğu Şef Sevinç Dikici yönetiminde koro ve solo şarkılardan oluşan bir konser sundular.

Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosunun konserine ilgi büyük olurken, konsere Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Emniyet Müdürü İzzet kaptan, Belediye Meclis Üyeleri eşleri ile birlikte katılırken müziksever izleyicilerde Belediye Kültür Sitesini hınca hınç doldurdular. Emekli olduktan sonra Karamürsel’e yerleşen Türk Halk Müziğinin ünlü sesi, TRT Sanatçısı Muzaffer Akgün’de konseri izleyenler arasındaydı.

Konser sonrası Başkan Yıldırım, Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğü Türk Sanat Müziği Korosunun verdiği başarılı konserden dolayı, koro şefi Sevinç Dikici’ye çiçek vererek teşekkür etti ve tüm koro üyelerini tek tek tebrik etti
Kamürsel-Türkan KAYA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2004 Cumartesi 11:24:05
Güncelleme :5 Ekim 2004 Salı 11:19:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?