19
Mayıs
2024
Pazar
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Keremoğlu'na gençlerden destek

DSP Karamürsel Belediye Başkan Adayı Handan Akın Keremoğlu, Karamürsel'li gençlerin gönlünde taht kurdu.

Yıllardır kültürel ve sosyal alanda gelişemeyen Karamürsel'e yeni umut olan Akın Keremoğlu özellikle gençlerle ilgili düşündüğü projelerini hayata geçirdiğinde, Karamürsel'in sosyal ve kültürel alanda gelişeceğini belirtti.

Gençlerden Büyük İlgi Görüyor…
Karamürsel'in tek bayan başkan adayı olan DSP Belediye Başkanı Mimar Handan Akın Keremoğlu gençlerden büyük ilgi görüyor. Gençlerin isteklerini ve sorunlarını dinleyen Akın Keremoğlu, Karamürsel'de gençlere yönelik hiçbir etkinlik olmadığı belirtti ve " Gençlerimiz bizlerin gözbebeği, geleceğimizin mimarıdır. Bu nedenle özellikle genç arkadaşlarımıza yönelik projelerimizle, gençlerimize yaşam kalitesi sunacağız" dedi.

Gençlerin İstekleri Var…
Karamürsel'de bulunan gençlerin Başkan Adayından istekleri var. Özellikle sosyal alanda gelişmeler bekleyen gençler Karamürsel'de etkinlikler istiyor. Karamürsel'de bayan başkanın kendilerini daha iyi anlayabileceğini belirten gençler " Bizler artık modern ve çağdaş bir yaşantı istiyoruz. İlçemizde cafeler, tiyatro etkinlikleri ve kültürel etkinlikler ve bu güzel ilçemizde eksikliklerimizin giderilmesini istiyoruz" dediler.

Gençlerin isteklerine hak verdiğini belirten Başkan Adayı " Karamürsel Demokratik Sol Parti anlayışı ile yönetildiğinde gençlerin kültürel ve sosyal alanda hiçbir eksiği kalmaz" dedi.

Akın Keremoğlu, Karamürsel'i gençlerin yaşamaktan mutlu olduğu bir ilçe konumuna getirebilmek için yola çıktıklarını ve çıktıkları bu yolda hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.
 

ajanslar
Yayın Tarihi : 21 Şubat 2009 Cumartesi 00:32:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?