23
Mayıs
2024
Perşembe
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Kıraç fırtınası

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 84. yıldönümü nedeniyle Karamürsel Belediyesince 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri etkinlikler çerçevesinde düzenlen Halk Konserinin son gününde sahne alan ünlü sanatçı Kıraç, Karamürsel’lilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Karamürsel İlhan Çınar Alanında düzenlen halk konserine Karamürsel Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Yılmaz konsere eşleri ile birlikte katılırlarken 10 bini aşkın Kıraç hayranıda İlhan Çınar alanını hınca hınç doldurdu.

Konser öncesinde Karamürsel Belediyesi Kültür Müdürlüğü Halk Dansları topluluğunun gösterileri izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

4 temmuz kurtuluş şenlikleri çerçevesinde yapılan yarışmalarda dereceye giren sporculara ödüllerin verilmesinin ardından birbirinden güzel parçalarını seslendiren Kıraç, kendisini izlemeye gelen binlerce izleyicisiyle birlikte konser boyunca coştu, coşturdu.

Büyük coşku içinde geçen konserde seyirciyle bütünleşen ve konserini sürdüren Kıraç, seyircilerin büyük takdirini kazandı

Konser sonunda Karamürsel’lilere güzel bir gece yaşattığı için ışın karaca’ya teşekkür eden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Sevgili Karamürsel’liler sizler hizmetin en iyisine layıksınız. Bizler size en hizmeti vermenin gayreti içindeyiz. Diğer programlarını iptal ederek Kurtuluş şenliklerimize katılan değerli sanatçı Kıraç’a teşekkür ederim.” dedi. Başkan Yıldırım daha sonra Kıraç’a teşekkür plaketi ve ünlü Karamürsel Sepeti takdim etti.

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 84. yıldönümü nedeniyle Karamürsel Belediyesince düzenlenen 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri havai fişek gösterileri ile sona erdi.
Kenthaber
Yayın Tarihi : 8 Temmuz 2005 Cuma 10:54:57
Güncelleme :12 Temmuz 2005 Salı 12:08:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?