19
Mayıs
2024
Pazar
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Kocaeli: Karamürselli bayanların örnek davranışı

DYP Karamürsel Bayanlar Teşkilatı yaptıkları başarılı çalışmalarla örnek olmaya devam ediyor. Düzenli ve prensipli organizosyonları ile taktirleri üzerlerine çeken DYP’li bayanlar yine örnek bir davranışa imza attılar. Başdeğirmen Alabalık Tesislerinde düzenledikleri kahvaltılı sohbet toplantısı ile Karamürsel’li onlarca bayanı biraraya getiren DYP’li bayanlar kahvaltıdan elde ettikleri geliri Karamürsel Yardımseverler Derneğine bağışladı.

 Karamürsel de bulunan diğer partili bayanların, yaşlısı genci ve çocukların katıldığı kahvaltılı toplantıda kaynaşma ve dayanışma da güçlendi. DYP Karamürsel Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Önal’ın büyük katkılarıyla biraraya gelen bayanlar bu tür organizasyonların daha sık yapılması gerektiğini belirttiler.

Karamürsel Yardımseverler Derneği üyelerinin de iştirak ettiği toplantıya Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın eşi Tuba Yıldırım’da annesi ve küçük kızı ile birlikte katıldı. Toplantıda gazetemize bir açıklama yapan DYP Yönetim Kurulu Üyesi Nilgün Önal “Amacımız Karamürsel’li bayanlarımızı biraraya getirmek, kaynaşma ve dayanışmayı sağlamaktır. Bizler bu kahvaltılı toplantıdan elde ettiğimiz geliri Yardımseverler Derneğine bağışlıyoruz. Bu sayede Karamürsel’li birçok vatandaşımıza ve öğrencilerimize bir nebze destek oluyoruz” dedi. Önal, bu tür organizosyonların ileriki günlerde de devam edeceğini belirtti.

Türkan Kaya-Karamürsel
Yayın Tarihi : 17 Ağustos 2004 Salı 10:54:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?