22
Mayıs
2024
Çarşamba
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Kütüphanenin ismi değişiyor

Karamürsel Belediyesi, Mart ayı olağan meclis toplantısı Belediye meclis salonunda yapıldı.
Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım başkanlığında yapılan mart ayı toplantısına belediye meclis üyeleri de eksiksiz katıldılar.

5 Maddelik gündem ile toplanan Karamürsel Belediye Meclisinde ilk olarak Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın, 2004 – 2005 yılı faaliyet raporu okundu ve oylamaya geçildi. Başkan Yıldırım’ın, 2004 – 2005 yılını içeren faaliyet raporu Belediye Meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi. Başkan Yıldırım, oylama sonrasında yaptığı teşekkür konuşmasında, “Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar hep birlikte ilçe halkına en iyi hizmeti vermeye çalıştık. Bundan sonra da hep birlikte bu hizmetlerimiz sürdürmeye çalışacağız. Faaliyet raporumuzun oy birliği ile kabul edilmesi nedeniyle tüm meclis üyelerine teşekkür ederim.” dedi.

Toplantıda daha sonra gündem maddelerinde yer alan imar konuları içeren maddeler imar komisyonuna havale edildi.

Salih Zeki Almak, Kütüphanenin isminin değiştirilmesini istedi :

Karamürsel Belediyesi eski Belediye Meclis üyelerinden Salih Zeki Almak, kendi adını taşıyan ilçe halk kütüphanesinin isminin değiştirilmesini istedi. Almak, bir önceki dönem Belediye Meclisi tarafından, ilçede yaptırılan Kütüphaneye isminin verilmesi ve kamuoyunda uzunca tartışılan Kütüphane isminin değiştirilmesi için Belediye Meclisine dilekçe verdi. Başkan Yıldırım, dilekçenin kabulü için meclis üyelerinin onayına sundu. Belediye Meclis üyeleri de dilekçenin kabulünü oy birliği ile kabul etti ve Kütüphaneye yeni bir isim bulunması için imar komisyonuna havale etti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 10 Mart 2005 Perşembe 10:50:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?