18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Önce terletip, sonra sürpriz yaptılar

Karamürsel 4 Temmuz İlköğretim Okulu Öğrencilerinin hazırladığı belediye konulu derse katılan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, önce öğrencilerin soruları karşısında terledi daha sonra öğrencilerin yaptığı sürprizle duygulu anlar yaşadı.

Karamürsel 4 temmuz İlköğretim Okulu öğrencilerinin Belediye ve Belediye çalışmaları hakkında sorularını yanıtlayan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, “Tek amacımız yarının geleceği olan siz değerli yavrularımıza her yönüyle daha güzel bir Karamürsel bırakabilmek. Bunun için tüm ekiplerimizle geceli gündüzlü çalışıyoruz.” diye konuştu.

Karamürsel Belediye başkanı İsmail Yıldırım’ın doğum günü olduğunu daha önceden öğrenen öğrenciler Başkan Yıldırım’a sürpriz yaptılar ve Başkan Yıldırım’ın doğum gününü kutladılar ve kendisine çiçek takdim ettiler.

Karamürsel 4 Temmuz İlköğretim Okulu Müdürü Haluk Özarslan, Öğretmenler ve öğrenciler tarafından hazırlanan bu doğum günü sürprizi ve jesti karşısında duygulu anlar yaşayan Başkan Yıldırım, “Bu jestiniz için teşekkür ederim. Bu güne kadar kutladığım en güzel doğum günlerinden biri. Bu açıdan kendimi gerçekten şanslı sayıyorum. Hepinize tekrar teşekkür ederim.” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2005 Cuma 12:03:53
Güncelleme :4 Mayıs 2005 Çarşamba 15:16:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?