25
Mayıs
2024
Cumartesi
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Örnek buluşma

Karamürsel’de tüm siyasi partiler bir araya gelerek bayramlaştılar.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından organize edilen ve ilçedeki tüm siyasi partilerin katılımlarıyla gerçekleşen bayramlaşma töreni Belediye Kültür Merkezinde yapıldı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine Belediye meclis Üyeleri, Siyasi parti ilçe başkanları, parti yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütleri temsilcileri, oda başkanları, mahalle ve köy muhtarları ile kalabalık halk topluluğu katıldı.

Katılımın yüksek olduğu bayramlaşma töreninde bir konuşma yapan Başkan Yıldırım, bayramlaşma törenini tüm siyasi parti ilçe başkanları ile birlikte düzenlediklerini belirtti.

Yıldırım, “Düzenlemiş olduğumuz ve artık geleneksel hale getirdiğimiz bayramlaşma töreninde Siyasi parti başkanları ve yöneticileri, sivil toplum örgütleri yöneticileri, muhtarlarımız ve halkımızla yine bir aradayız. Bayramlar sevginin, kaynaşmanın ve bir araya gelmenin sağlandığı en önemli günlerin başında geliyor. Düzenlemiş olduğumuz bayramlaşma törenine katılımlarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Bayramınız kutlu olsun.” dedi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2009 Salı 12:54:36
Güncelleme :22 Eylül 2009 Salı 13:13:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?