18
Mayıs
2024
Cumartesi
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Sargül'den Başkan Yıldırım'a ziyaret

Dereköy Belediye Başkanı Ali Kocabıçak, Akçat Belediye Başkanı Mustafa Yılmaz ve ISU Karamürsel Şube Müdürü Hasan Fitoz ile birlikte Başkan Yıldırım’ı ziyaret eden Sarıgül, Büyükşehir yasası ile çalışma alanlarının daha geniş alana yayıldığını, yeni bir yapılanma içinde olduklarını belirterek çalışmalar hakkında Başkan Yıldırım ile bilgi alışverişinde bulundular.

Sarıgül, “Karamürsel diğer ilçelere nazaran sorunları daha az. Bunda Karamürsel Belediyesinin katkısı büyük. ISU’nun çalışmalarına gerek araç, gerekse personel desteğinizden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel Belediyesinin alt yapı sorununu büyük ölçüde tamamladığını, çıkan yeni yasa gereği su ve kanalizasyon işlemlerini Büyükşehire devretmelerine rağmen ilçe halkının hizmetleri yine eskisi gibi Karamürsel Belediyesinden beklediğini dikkat çekerek, “İlçe halkı sorunlarını Belediyemize bildiriyor. İlgili birimlerimiz sorunun giderilmesi için ISU Şube müdürlüğü ile koordine içinde çalışmalarını sürdürüyorlar. Denize direk giden evsel atık kanallarının yüzde Ellisi Belediyemizce kolektör hattına bağlanmıştı. Kalan kısmı da yıl sonuna kadar bağlanırsa denizimizin temizlenmesinde katkısı olacaktır.” dedi

ISU Genel Müdürü Sarıgül, Karamürsel’deki araç parklarını genişleteceklerini ve evse atık kanallarını da yıl sonuna kadar kolektör hattına bağlamayı programladıklarını belirtti.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 8 Şubat 2005 Salı 11:03:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?