24
Mayıs
2024
Cuma
KARAMÜRSEL - KOCAELİ

Talipoğlu mest etti

Karamürsel Belediyesi, 4 Temmuz Kurtuluş etkinlikleri çevresinde düzenlediği ve TayfunTalipoğlu’nun katıldığı söyleşi, şiir dinletisi ve konseri büyük beğeni topladı.

Birçok televizyon kanalında kendi hazırlayıp sunduğu “Bam Teli” programıyla ün kazanan gazetesi Tayfun TALİPOĞLU, Kurtuluş Şenlikleri Programı çerçevesinde dün akşam Karamürsel’de kalabalık bir topluluğa şiir dinletisi sundu. Belediye Kültür Sitesinde sahneye çıkan TALİPOĞLU, kendisini izleyen bini aşkın seyirciye iki saat süreyle şiirler okudu, yol hikayelerini anlattı. Büyük alkış alan usta gazeteci, yüksek hitabeti, ses diksiyonu ve sanatçı kişiliği ile büyük beğeni topladı.

Tayfun Talipoğlu’nun söyleşi ve şiir dinletisinin yanı sıra genç şarkıcı Fulya’nın popüler şarkılar ve Alaattin Us’un gitarıyla kendi bestelediği şarkılardan oluşan mini konserde geceye ayrı bir renk kattı.

Karamürsel Belediyesi Kültür Sitesindeki Şiir dinletisi ve konserine ilgi büyük olurken, konsere Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karacan, Belediye Meclis Üyeleri eşleri ile birlikte katılırken, kalabalık izleyici topluluğu Belediye Kültür Sitesini doldurdular.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail YILDIRIM, etkinliklerle katılımından ve Karamürsel’lilere güzel bir gece yaşattığından dolayı Tayfun Talipoğlu’na teşekkür etti ve kendisine bir paket verdi.

Kenthaber
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 10:54:45
Güncelleme :8 Temmuz 2005 Cuma 11:01:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?