18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÖRFEZ - KOCAELİ

Davut Güloğlu, hayranlarını çoşturdu

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen 34. Yarımca Altın Kiraz Festivali’nin son gününde sahne alan ünlü sanatçı Davut Güloğlu, binlerce Körfezli hayranını coşturdu.

Davut Güloğlu, Körfez İlçesi Yarımca Açık Hava Tiyatrosu’nu dolduran 10 bine yakın hayranına, yağan yağmura rağmen şarkılarını hız kesmeden söyledi. Güloğlu kimi zaman halay çekti, kimi zaman da seyircilerle birlikte sahnede horon tepti.

Orkestranın enstrümanlarının ıslanmasına aldırış etmeden seyircileri coşturan sanatçı, 25 gün sonra piyasaya çıkacak olan "Çatır Çatır Çatlatıyor" isimli albümünden "Yana Yana" isimli parçasını da ilk kez seslendirdi.

Türk müziğinin dünyada bir numara olacağını söyleyen Güloğlu, "Bize ait, kendi müziğimiz yavaş geliyor. Kendi müziğimizi dünyaya duyurmaya çalışıyoruz. Yavaş yavaş da duymaya başladık. Eurovision’da birinci olan Yunan parçasında kemence çalmaya çalışmışlar ama becerememişler. Yine o kadarıyla bile birinci oldular. Türkiye geliyor. Politikada, müzikte yakında bir numara olacağız" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 11:56:41
Güncelleme :14 Kasım 2005 Pazartesi 12:08:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?