25
Mayıs
2024
Cumartesi
KÖRFEZ - KOCAELİ

Kendi evini kundakladı

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde rakı dökerek evini ateşe veren alkollü bir kişi, daha sonra intihara teşebbüs etti.

Kirazlıyalı mevkiinde ikamet eden Murat A. isimli şahıs, rakı ile kendi evini kundakladı.

Ailevi meseleleri olduğu öğrenilen Murat A., içinde kendisinin yanı sıra annesi, eşi ve çocuklarının bulunduğu sırada evini ateşe verdi.

Alevler birden büyürken, şahsın ailesi sokağa fırladı. Olay yerine polis ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Bu arada, aşırı alkollü olan Murat A., elinde rakı dolu pet şişe ile alevleri seyrederken, dayısı ile de tartıştı. Dayısına elindeki rakı dolu pet şişeyi fırlatan Murat A.'yı polisler sakinleştirmeye çalıştı.

Elinde sigara ile yanan eve giren yarı çıplak Murat A. kendine bir gömlek aldı. Komşusunun evinde polislerle pazarlığa giren sarhoş adam, kendine yardım etmek isteyen 112 ekipleri gitmediği takdirde kendini keseceğini söyledi. Olay yerinden 112 ekiplerinin ayrılmasını fırsat bilen sarhoş adam 3 metrelik duvardan kara yoluna atladı. Başından yaralanan Murat A.'ya aynı yerden atlayan polis memuru yardım etti. Yerden kalkan şahıs kendini araçların arasına atmak istedi ancak polis memuru buna engel oldu. Sürekli yola atlayan Murat A. güçlükle engellendi.

Olaya cinayet masası ekipleri el koydu. Sarhoş adam yanına resmi ekip istemezken, cinayet masası ekipleri ile derin bir sohbete girdi. Sağlık ekiplerinin kanayan yarasına müdahale etmesine izin vermeyen Murat A., yaklaşık 2 saat sonra ikna edilerek polis minibüsüne bindirildi.
Can kaybının yaşanmadığı yangında maddi hasar meydana geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

iha
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2009 Cumartesi 12:19:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?