18
Mayıs
2024
Cumartesi
ADAPAZARI - SAKARYA

7 yıl boyunca niye ortaya çıkmadılar?

BABASINI ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINAN OĞUL SERBEST KALDI

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde 7 yıl önce öldürülen babasının katil zanlısı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan ve serbest kalan Yunus Kuru, katil veya katillerin bir an önce yakalanmasını istedi.

Adapazarı ilçesi Yeşilyurt köyünde, 16 Kasım 2003 tarihinde, tarla içinde traktör üzerinde av tüfeği ile bir el ateş edilerek öldürülmüş olarak bulunan İlyas Kuru'nun (58) cinayet dosyası, jandarma tarafından yeniden açılmış ve oğlu Yunus Kuru gözaltına alınmıştı. Mahkemeye sevk edilen Yunus Kuru aynı gün serbest kaldı.

Yunus Kuru, babasının katili olmadığını belirterek, "Ben de 7 yıldır katil veya katillerin bulunmasını istiyorum. Babam sebze ticareti ile uğraşıyordu. 7 yıl önce tarlada öldürüldü. Olay 7 yıldır aydınlatılmadı. Ben de katil veya katillerinin bir an önce bulunmasını istiyorum. Babamı öldürdüğümü iddia edenlerle mahkemede hesaplaşacağım. Madem dosya açıldı, bu olay bir an önce çözülsün. Benim gözaltına alınmama sebep olan yeni şahitler, 7 yıl boyunca niye ortaya çıkmadılar? Bu olayı benim üzerime yıkmaya neden çalışıyorlar, anlayamadım" dedi.

BABASINI ÖLDÜRDÜĞÜ İDDİASIYLA GÖZALTINA ALINAN OĞUL SERBEST KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Şubat 2010 Perşembe 13:04:03
Güncelleme :25 Şubat 2010 Perşembe 15:40:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?