18
Mayıs
2024
Cumartesi
ADAPAZARI - SAKARYA

Adapazarı: Yine hatalı sollama, yine ölüm: 2 ölü 3 yaralı...

Adapazarı E-25 Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında, otomobille çarpışan yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı. Kazada otobüs şoförü ile otomobilin şoförü hayatını kaybetti.
Adapazarı E-25 Karayolu Karaçam mevkiinde saat 04.00 sıralarında meydana gelen kazada, Adapazarı’ndan Bilecik istikametine gitmekte olan Orhan Güzelce (49) yönetimindeki özel otomobil hatalı sollama yapınca, karşı yönden gelen Erol Işık (51) idaresindeki yolcu otobüsüyle çarpıştı.


Kazada yolcu otobüsü kontrolden çıkarak yaklaşık 30 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki bir işyerinin bahçesine düştü. 44 yolcusu bulunan otobüsün şoförü Erol Işık panik halinde canını kurtarmak için camdan atlayınca, devrilen otobüsün altında ezilerek feci şekilde can verdi.


Diğer aracın sürücüsü Orhan Güzelce ise otomobilde sıkışarak hayatını kaybetti. Kazada otobüste bulunan Muzaffer Polat, Mustafa Bakır, Ayşe Mine ve Osman Dağlı isimli yolcular da yaralanarak Adapazarı Toyota-Sa Hastanesi’ne kaldırıldı. Durumları iyi olan yaralılar ayakta tedavi edildikten sonra taburcu oldu.


Öte yandan, otomobil sürücü Orhan Güzelce’nin araç içinde sıkışan cesedini kurtarmak için, Adapazarı Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri kırım araçları ile otomobili parçalayarak, cesedi çıkarmayı başardı. Orhan Güzelce’nin otomobilin arka koltuğunda bir kutu içinde bulunan gelinlik ise, sürücünün üzerine örtüldü. E-25 Karayolu’nda trafik uzun süre kapalı kalırken, yolcuları başka bir otobüse aktarılarak gönderildi.

iha-adapazarı
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2004 Salı 13:09:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şaban IP: 88.242.79.xxx Tarih : 16.02.2008 17:04:30

kadeşim bu adapazarı şöförlerin hastalığıdır buna bir önlem almalıyız adamı atacak sın iceri 2 veya 2 yıl icerde yatacak bide yüklü miktarda para cezası vericeksin ondan sonra akıllanıyo mu? akıllanmıyo bak