17
Mayıs
2024
Cuma
ADAPAZARI - SAKARYA

Adapazarı'ndan Tuncay Şanlı geçti

Fenerbahçe’nin milli futbolcuları Tuncay Şanlı ve Mahmut Hanefi Erdoğdu, Adapazarı’nda spor merkezi açtı.

Fenerbahçeli Tuncay ve Mahmut Hanefi’nin sahibi oldukları Sporlife isimli spor merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Sporlife’ın açılışına Fenerbahçeli futbolcular Servet, Volkan, Selçuk, Denizlisporlu Güven ve Ankaragücü’nden Umut, Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Koç ve spor camiasının ünlü isimler katıldı.

Sakarya Müftüsü Ahmet Şark’ın okuduğu duanın ardından Sporlife’ın açılışını Tuncay ve Mahmut Hanefi, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran ile birlikte yaptı. Tuncay Şanlı, Adapazarı’na yatırım yaptığı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Amacım Sakarya’ya iyi bir spor merkezi kazandırmak. Sakarya’nın gelişimi adına bu tesisi açtık. Biz devamlı Sakarya’dayız, irtibatımızı hiçbir zaman koparmadık. Her zaman Sakarya’da olmaya devam edeceğiz" dedi. Mahmut Hanefi ise Sakarya’nın gelişimine katkı sağlamak amacıyla böyle bir tesis kurduklarını ifade ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Tuncay ve Mahmut Hanefi tarafından Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi Dr. Kamil Sokak üzerinde erkeklere yönelik kurulan spor merkezinde sauna, masaj, fitness, jakuzi, şok havuzu, buhar odası, dinlenme odaları, kafetarya, restoran ve kuaför salonu bulunuyor.

Adapazarı-iha
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2004 Perşembe 16:16:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
özlem kahya IP: 81.214.84.xxx Tarih : 27.08.2007 10:54:06
gurur duyuyoruz sızlerle. . .