1
Haziran
2024
Cumartesi
ADAPAZARI - SAKARYA

ADASU'dan değerlendirme toplantısı

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ADASU) Genel Müdürlüğü'nün değerlendirme toplantısı, kalabalık bir katılımla SAKVA Sosyal Tesislerinde yapıldı. Toplantıda konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, suyu kimseye bedava verme lükslerinin olmadığını söyledi. 

ADASU'nun değerlendirme toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, Genel Müdür Yardımcıları Muzaffer İşcioğlu, Naci İris, daire başkanları ve çok sayıda personel katıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Büyükşehir'in hızla büyüdüğünü, büyüme ile birlikte hizmet alanının genişlediğini belirterek, “Genişleyen sınırlarımızda halkımıza iyi hizmet götürmek için çabalıyoruz. Hizmetin olmazsa olmazı içme suyu ve altyapıdır. Bazı insanlar tüm hizmetleri bedava almak istiyorlar. Milli servetimiz olan suyu bedavaya vermek gibi lüksümüz yok. Maddi durumu olan herkes faturasını ödemeli. Fakir olanlara da zaten gerekli kolaylığı sağlıyoruz” dedi. 

ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş ise kurumun yatırımlarından söz ederek, Sakarya Nehri üzerine kurulacak Enerji Santrali ile Çark Deresi Mollaköy projelerinin faydalarını anlattı. Enerji santralinin Adapazarı tarihinin en önemli projesi olduğunu, bu proje ile tüketilen enerjinin fazlasıyla üretileceğini belirten Keleş, Mollaköy projesinin de tarım, sanayi ve sosyal hayata canlılık kazandıracak bir proje olduğunu ifade etti. Keleş, şehrin su politikasının 50 yıllık geleceğini belirleyecek “Su Master Planı” hakkında da bilgiler verdi. 

Toplantıda, daha önceki toplantılarda alınan kararlar üzerine yapılan değerlendirmelerin ardından, projeler ve harita emlak şube müdürlüklerince çalışmaların anlatıldığı birer sunum yapıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2008 Salı 18:49:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?