19
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Ayrılık acısına dayanamadı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde eşinden boşanan bir şahıs, 10 yaşındaki oğlunu ile birlikte gittiği ormanda kendini iple ağaca asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı ilçesi Korucuk Mahallesi'nde pazarcılık yaparak geçimini sağlayan Murat Uçar (38), eşi Ayşe Kıraç'tan (31) 1 ay önce boşandıktan sonra yalnız yaşamaya başladı.

Bu sırada bunalıma giren Murat Uçar, bugün öğle saatlerinde 10 yaşındaki oğlu ile evlerinin arkasından bulunan ormanlık alana gitti. Elinde iple ormanlık alanda dolaşan Murat Uçar, oğluna ormanda biraz işinin olduğunu ve kendisinin eve gitmesini söyledi. Daha sonra cep telefonu ile önce eşini ardından babasını
arayarak artık daha fazla dayanamayacağını ve canına kıyacağını söyledi.

Nerde olduğunu soran yakınlarına ise, "Oğlum nerde olduğumu biliyor. Ona sorun o sizi getirir" diyen Murat Uçar, kendini iple ağaca asarak intihar etti.

Babasının yanından ayrıldıktan sonra annesi, dayısı ve dedesine durumu anlatan küçük çocuk, yakınları ile birlikte babasını aramak üzere ormana geldi.

Yakınlarının durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirmesi üzerine ormanlık alanda geniş çaplı bir araştırma başladı. Yapılan araştırmalar sonunda Murat Uçar'ın cesedi bir ağaca asılmış olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2009 Cumartesi 20:54:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?