19
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Başkan Dişli seçimlerde iddialı

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, 29 Mart yerel seçimlerinde en az iki kat oy hedeflediklerini söyledi.

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Adapazarı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye başkan adayı Süleyman Dişli, Yenikent Spor Kuübü’nü ve Karapınar mahallesini ziyaret etti.

Başkan Dişli, belediye hizmetlerinin halka hesap ödettirecek şekilde değil, yıllar boyu halkın menfaatine olacak şekilde yapıldığını kaydetti. Halkın “boş laflara karnı tok” diyen Başkan Dişli, “Ben siyaset olsun diye söylemiyorum. Bunca yıldır bizleri oyalayan kandıran ve bedel ödettiren nice yıllarımız heba oldu. Bir barajı 5 milyar dolara yaptıranları da gördük, o barajın iki katı büyüklüğünde Ankara’da yapılan 90 milyon dolarlık barajı da gördük. Milyonla milyarın farkını anlatmaya gerek yok. Peki bu yıllar önce yapılan barajın ne kadarını ödediniz. Yaklaşık 2 milyar dolarını. Hesap ortadadır. Bizler de biliriz, birkaç süslü püslü iş gösterip sizleri hançerlemeyi. Ama dürüst olmak gerek. Biz belediye hizmetlerini daha etkinleştirmek için bütçe çalışmalarımıza büyük önem veriyoruz. Biz bütçeyi üç katından fazla arttırdık. Şimdi el birliğiyle oylarımızı da en az iki kat arttırarak, yeni dönemde daha etkin hizmetlerle devam edelim. Çalışıyoruz ve şehrimizin hizmetlerle buluşması için kaynaklarımızı arttırıyoruz, yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.

Karapınar mahallesinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Dişli, sonradan mahalle olmanın getirileri ve götürüleriyle karşı karşıya kalındığını fakat halkın menfaatine olacak şekilde hem mahalle olma hem de çiftçilik yaşamının devam ettirebileceğini söyledi. Vatandaşlarla sıcak bir ortamda sohbet eden Dişli, sinevizyon gösterisiyle çalışmalarını kısaca anlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2009 Perşembe 18:59:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?