30
Mayıs
2024
Perşembe
ADAPAZARI - SAKARYA

Başkan Dişli'den yeni yıl mesajı

Adapazarı Belediye Başkanı ve Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Süleyman Dişli, Sakarya'nın yeni yıla daha güçlü ve cazibesi yükselen bir şehir olarak girdiğini söyledi.

2009 yılıyla ilgili bir değerlendirme yapan Başkan Süleyman Dişli, Sakarya'nın elinde bulundurduğu zenginlikleri fırsata dönüştüren ve hızla kalkınan bir şehir olduğuna dikkat çekerek, bu hızın daha da arttırılması amacıyla tüm şehir halkının dayanışma içerisinde şehri yönetmeye devam etmesi gerektiğini kaydetti.

Dişli, “Adapazarı, artık depremle değil, deprem izlerini en aza indirmiş, geleceğin modern şehircilik örneklerini hızla hayata taşıyan ve cazibesi yükselen bir şehir haline gelmiştir. Gelinen nokta düne bakıldığında büyük bir değişimin habercisidir. Bu değişimin artarak devam etmesi yine bu şehrin birlikte hareket etmesiyle şekillenecektir” dedi.

Dişli, Sakarya'nın üniversitesinden sanayisine,ticaretine; turizminden tarihine, sanatına,sporuna; çiftçisinden, işçi ve memuruna uzanan çok çeşitli zenginlikleriyle güçlü bir şehir olduğuna değinerek 2009 yılının tüm Sakaryalılar için mutluluk ve başarılarla dolu geçmesini diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 21:27:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?