20
Mayıs
2024
Pazertesi
ADAPAZARI - SAKARYA

Bayram giysilerini kendileri seçti

Adapazarı Minibüsçüler Odası, bayram öncesi çocukları sevindirdi. Oda tarafından Arifiye Çocuk Yetiştirme Yurdu'nda kalan 67 çocuğa bayram hediye olarak giysi hediye edildi.

Arifiye Çocuk Yetiştirme Yurdu'nda kalan 6 ve 12 yaş grubu arasındaki 67 çocuk, Adapazarı Minibüsçüler Odası'nın giysi hediyesiyle mutlu oldu. Çocuklar, giysileri mağazaya giderek kendileri seçti.

Kıyafetlerini alan çocukların keyfine diyecek yoktu. Yardım hakkında bilgi veren Oda Başkanı Ali Bektaş, "Çocuklar cıvıl cıvıl. Bu çocuklar bizim gerçeklerimiz. Bu çocuklara destek olmak lazım. Giysi yardımını geleneksel hale getirmeyi düşünüyoruz ve her yıl bu etkinliği yapmak istiyoruz. Arkadaşlarıma böyle bir konuda hassasiyet gösterdikleri için teşekkür ediyorum. Şoför arkadaşlarımız da bu etkinliğe çok sevindi" dedi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali İnan da, "Milli bayramlar ayrıcalık taşıdığı için bu hususta sivil toplum kuruluşları bize yardımcı oluyorlar. Sayın Valimiz de bayramlarda yuvayı ziyaret ediyor. Sağ olsun minibüsçüler odası da böyle bir jest yaptı. Hediyenin küçüğü büyüğü olmaz. Hediye zengine de fakire de zevk verir. Hediyeleşme muhabbeti arttırır. Oda başkanımıza ve ekibine bu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 18:48:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?