18
Mayıs
2024
Cumartesi
ADAPAZARI - SAKARYA

Devlet Hastanesi'nde patlama

Adapazarı Devlet Hastanesi’nin kazan dairesinde patlama meydana geldi. Kazan dairesinde fuel-oil kazanlarının sökümü sırasında meydana gelen patlamada büyük bir şans eseri ölen ya da yaralanan olmadı.

Alınan bilgiye göre, Adapazarı Devlet Hastanesi’nin eski kazan dairesinde bugün saat 15.00 sıralarında yapılan söküm çalışmaları sırasında patlama meydana geldi. Devlet Hastanesi’nin doğalgaza geçmesi nedeniyle iptal edilen fuel-oil kazanlarının sökümü sırasında yangın çıktı. Kazanın dibinde bulunan fuel-oilin tutuşması sonucu kazan büyük bir gürültü ile patladı. Acil Servis’in hemen yanında bulunan kazanın patlaması sonucu hastanede büyük bir korku yaşandı. Patlama sonucu alevler tüm kazan dairesini sardı. Hastanede bulunan vatandaşlar büyük bir korku ile kendilerini dışarı attılar.

Patlama sonucu Sakarya Emniyet Müdürlüğü de alarma geçti. Adapazarı Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri olay yerine gelerek yangını söndürmeye çalıştılar. Bu arada Sakarya Emniyet Müdür Yardımcısı Göksel Topaloğlu ve Terörle Mücadele Şube Müdürü Ekrem Bal, hastaneye gelerek patlama hakkında bilgi aldılar. Korkuya neden olan yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Sans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı olayda maddi hasar meydana geldi.

Adapazarı-iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2004 Çarşamba 17:42:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?