30
Mayıs
2024
Perşembe
ADAPAZARI - SAKARYA

Dişli, Sakarya Büyükşehir'e aday

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, bugün il başkanlığına giderek Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylığı başvurusunu yaptı.

Adaylık dilekçesini alan AK Parti İl Başkanı Şaban Morgül, "Adapazarı Belediye Başkanımız, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adaylık başvurusunu yaptı.Hayırlı olsun. Büyükşehir haricinde diğer belediyelere 200'e yakın aday var. Bu adaylar için 4 Ocak'ta temayül yoklaması yapılacak" dedi.

Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli ise, "Adapazarı'nda Büyükşehir ile ilgili aday adayı olarak birçok arkadaşımız müracaat etti. Biz de bugün büyükşehir belediyesi için aday adaylığı müracaatımızı yaptık" diye konuştu. Adapazarı kamuoyunun çok önemli olduğunu anlatan Dişli, sözlerine şöyle devam etti:

İnsanların bakış açısı çok önemli. Bu anlamda kamuoyundan aldığım intibalara göre birinci fasılı geçmiş olduk. İkinci fasıl neydi. Aylardır söylemiş olduğumuz şey, teşkilat bu işe nasıl bakıyordu. Şu an teşkilata resmen başvurduk. Teşkilatımızın bakış açısını yapmış olacağız. Ardından yapılacak değerlendirmelerle genel merkez en doğru kararı vermiş olacak. İnşallah şehrimiz ve insanlarımız için hayırlı şeyler olur. Bu vesileyle herkesin yeni yılını kutluyorum. Bundan sonraki yarınlar herkes için daha iyi olsun."

Bir gazetecinin "Adapazarı Belediye Başkanlığı'na niye ikinci dönemde aday olmadınız" sorusuna Dişli, şöyle karşılık verdi: "Güzel bir soru. Aslında ikinci dönemi isteyip istememenin sebebi, şehirdeki yapmış olduğumuz hizmetlerle ilintili bir şey. Şu ana kadar yapmış olduğumuz çalışmalar bizleri buralara sevk etti."

İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2008 Çarşamba 14:34:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?