19
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Eğitim değerlendirme toplantısı yapıldı

2008-2009 eğitim-öğretim yılının ilk değerlendirme toplantısı, okul müdürlerinin katılımıyla Sakarya Endüstri Meslek Lisesi Salonu'nda yapıldı. 

Adapazarı, Serdivan, Erenler ve Arifiye İlçelerine bağlı okul müdürlerinin katıldığı değerlendirme toplantısının açılış konuşmasını yapan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, yeni eğitim yılının tüm öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı olmasını diledi. Konuşmasında geçtiğimiz eğitim yılıyla ilgili değerlendirmede bulunan Murat Yazıcı, başarılı bir yıl geçirdiklerini ancak yeni eğitim yılında okullardan daha fazla başarı beklediklerini söyledi. Okul müdürlerinden profesyonelce bir yönetim anlayışı göstermelerini isteyen Yazıcı, eğitim bölgelerindeki tüm okulların veliler tarafından talep gören gözde okullar haline getirilmesi için çalışma yapılması gerektiğini belirtti. 

İlköğretim ve ortaöğretim öğrencilerine yönelik yetiştirme kurslarının bu yılda devam edeceğini ifade eden Yazıcı, okul yapım kampanyası, kütüphanelerin zenginleştirilmesi, bilgi ve kültür yarışmaları, hizmet içi eğitim, başarılı öğrencilerin ödüllendirilmesi gibi faaliyetlerin geliştirilerek sürdürüleceğini kaydetti. Toplantıya katılan Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Cevherli, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere, Erenler İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay Özten ve Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Gümüş'e görevlerinde başarılar dileyen İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, yeni ilçe milli eğitim müdürlüklerinin resmen görevlerine başladığını belirtti. Yaklaşık iki saat süren toplantının son bölümünde ise Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Kalaycı atamalar konusunda, Şube Müdürü Hamdi Ünal ise sportif faaliyetler konusunda açıklayıcı bilgi sundu.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2008 Perşembe 18:08:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?