19
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Eşini boğarak öldüren zanlıya 15 yıl hapis

Adapazarı'nda kendisini aldatan karısını boğarak öldüren şahıs 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı. 

Edinilen bilgiye göre, Akıncılar Mahallesi'nde oturan ve geçimini pazarcılık yaparak sağlayan M. Ö.(47), kendisini teyzesinin oğlu F.A. (51) ile aldatan 18 yıllık karısı H. Ö.'yü geçtiğimiz Kasım ayında Hacıköy'de Sakarya Nehri kenarında iç çamaşırlarıyla boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanmıştı. Sakarya 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde haksız tahrik altında kasten adam öldürmek suçundan yargılanan M. Ö. bugün karar duruşmasına çıktı. 

Mahkeme heyetine yazılı olarak son savunmasını veren şahıs çok pişman olduğunu ve vicdan azabı çektiğini belirterek, tüm bunlara sebep olan kişinin teyzesinin oğlu F.A olduğunu belirtti. 

Mahkeme heyeti, eşi H. Ö.'yü öldüren M. Ö. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi. Daha sonra eşinin gayri ahlaki yaşantısı ve başka kişiyle gayri meşru bir şekilde cinsel ilişkiye girmesi sonucu ağır tahrik nedeniyle 18 yıl hapis cezası ve Ö.'nün mahkemedeki iyi hali ve pişmanlık nedenini göz önüne alarak 15 yıl hapis cezası verdi. 

6 Kasım 2007 tarihinde Hacıköy Sakarya Nehri kenarında meydana gelen olayda M. Ö., kendisini, teyzesinin oğlu ile aldatan 18 yıllık eşi H. Ö.'yü iç çamaşırlarıyla boğarak öldürmüştü.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 14:02:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?