19
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Eski sevgili dehşet saçtı!

SAKARYA'DA SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde eski kız arkadaşını başkasıyla gören şahıs, kız arkadaşını ve yoldan geçmekte olan bir şahsı silahla vurarak yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı ilçesinin en işlek caddesinde saat 19.00 sıralarında, Murat B. eski kız arkadaşı Hasibe B.'yi başka birisiyle gördü. Çılgına dönen şahıs belinde bulunan silahını çıkartarak yüzlerce insanın gözleri önünde eski kız arkadaşına ateş etti. Bu esnada yerden seken kurşunlardan biri dönercide çalışmakta olan Barış D.'yi yaraladı. Kanlar içinde kalan genç kız ve ayağından yaralanan Barış D. vatandaşların yardımıyla Özel Vatan Hastanesi'ne kaldırıldı.

Elinde silahla sağa sola ateş ederek kaçmaya çalışan saldırgan ise yaya devriye görevlileri tarafından yakalanarak etkisiz hale getirildi. Murat B. çevredeki vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi. Vatandaşların saldırdığı şahıs sivil polis aracına bindirildi. Araca tekme ve yumruk atarak saldırmaya devam eden vatandaşları polis ekipleri güçlükle engelledi. Polis otomobil hızla olay yerinden uzaklaşarak olası olayların önüne geçti.

Öte yandan, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen genç kızın ve diğer şahsın sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SAKARYA'DA SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI
SAKARYA'DA SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI
SAKARYA'DA SİLAHLI SALDIRI: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2009 Cuma 09:54:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?