25
Mayıs
2024
Cumartesi
ADAPAZARI - SAKARYA

Fareli evde yaşam savaşı

ADAPAZARI'NDA FARELİ YAŞAM

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde tek göz odada özürlü kızı ve torunuyla yaşam mücadelesi veren 56 yaşındaki Kerime Cellek'in evini fareler bastı. Kerime Cellek, özürlü kızını farelerin elinden son anda kurtardı.

Adapazarı Semerciler mahallesinde 2 katlı ahşap bir evin bodrum katında yaşam mücadelesi veren Kerime Cellek, 7 yıl önce eşini kaybetti. 42 yaşındaki özürlü kızı Meral, işsiz oğlu ve 2 yıl önce ölen kızından olan torunu ile yaşam mücadelesi veren Kerime Cellek'in evini fareler bastı. Özellikle gece ortaya çıkan, zaman zaman perdelerde bile dolaşan farelerden kurtulamadıklarını belirten Kerime Cellek, farelerin zihinsel engelli kızı Meral Cellek'in de başını kemirdiğini kaydetti.

Büyük bir korku içinde yaşadıklarını ve geceleri uyku uyuyamadıklarını ifade eden Kerime Cellek, "Evi fareler bastı. Ne yapacağımızı şaşırdık. Evde aylardır korku içinde yaşıyoruz. Bir anda bu kadar fare nereden çıktı bilmiyorum. Bir gece fareler özürlü kızıma saldırdı. Işıkları yakarak kurtardım. Evimizin yaklaşık 700 TL elektrik ve su borcu var. Bir başka eve taşınacak paramız da yok. Tek gelirimiz, eşimden kalan maaş ve yatalak kızıma evde baktığım için ayda ödenen 400 TL. Bunun da 300 lirasını kiraya veriyoruz. Yardıma muhtacız" dedi.

Kerime Cellek, borç sebebiyle evde sularının da kesik olduğunu söyledi.

ADAPAZARI'NDA FARELİ YAŞAM
ADAPAZARI'NDA FARELİ YAŞAM
ADAPAZARI'NDA FARELİ YAŞAM
ADAPAZARI'NDA FARELİ YAŞAM
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2010 Çarşamba 17:28:03
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 18:56:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?