2
Haziran
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Gazeteciler derneğinden ziyaret

Adapazarı Gazeteciler Derneği (AGD) Yönetim Kurulu üyeleri, Sakarya Esnaf ve Sanatkarları Odalar Birliği (SESOB) ile Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası'nı (ATSO) ziyaret etti.

AGD Başkanı Mustafa Gümüşel, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ilk olarak SESOB Başkanı Hasan Alişan'ı ziyaret etti. Başkan Mustafa Gümüşel, Adapazarı'na hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, şehrin gelişimine sivil toplum örgütlerinin katkısının büyük olduğunu ve gazetecileri bir çatı altında toplayarak şehrin gelişimine katkı sağlamak istediklerini söyledi. SESOB Başkanı Hasan Alişan da ele ele vererek kentin gelişmesine katkı sağlayacaklarını dile getirdi.

AGD Başkanı Mustafa Gümüşel ve Yönetim Kurulu üyeleri daha sonra ATSO Başkanı Erol Öztürk'e ziyarette bulundu. Başkan Mustafa Gümüşel, Öztürk'e yeni binalarının hayırlı olmasını dileyerek, kuruluş amaçlarını anlattı. Başkan Öztürk, Sakarya'nın hızla gelişip büyüdüğünü ifade ederek, "Sakarya büyük bir hızla büyüyor. Bu büyümede sivil toplum örgütlerine büyük görevler düşüyor. Sivil toplum örgütleri sadece tabela olarak kalmamalı. Gelişime ve büyümeye katkı sağlamalılar. Yeni projeler ortaya koyarak bunları tartışmalılar. Sonuçta Sakarya bizim. Hep birlikte Sakarya'nın gelişimine katkı sağlamalıyız" diye konuştu.
ATSO Başkanı Erol Öztürk daha sonra AGD Yönetim Kurulu üyelerine yeni hizmet binalarını gezdirdi.

.
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2005 Cumartesi 17:10:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?