16
Mayıs
2024
Perşembe
ADAPAZARI - SAKARYA

İntihar eden genç toprağa verildi

Adapazarı'nda arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren Sakarya Üniversitesi (SAÜ) öğrencisi Zehra Yetişken'i silahla vurarak öldüren ve ardından intihar eden aynı üniversitenin öğrencisi Bülent Özdemir, bugün Kocaeli'nin Gebze ilçesinde toprağa verildi.

 
Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleşkesi'nde bulunan yurt binası yakınlarında dün meydana gelen olayda, SAÜ Elektrik-Elektronik Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Bülent Özdemir (29), arkadaşlık teklifini kabul etmeyen SAÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili Edebiyatı 3. sınıf öğrencisi Zehra Yetişken'i (21) silahla başından vurarak öldürmüştü. 

Daha sonra Özdemir, aynı silahı başına doğrultup ateşleyerek intihar etmişti. Arkadaşlık teklifini kabul etmediği için bir genç kızı öldüren ve ardından da intihar eden Bülent Özdemir'in cenazesi, bugün ailesinin ikamet ettiği Koceli'nin Gebze ilçesi Darıca beldesine getirildi.

Şinasi ve Ayten Özdemir'in üç çocuğunun en büyüğü olan Bülent Özdemir, Darıca Nenehatun Özkay Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Nenehatun Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
iha
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2007 Cuma 00:45:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ceylan kara IP: 81.215.179.xxx Tarih : 3.11.2007 12:00:00

böyle sacma bişey olmamalı hemde bi üniversite ögrencisi bunu yaparsa diyecek hiçbişey yok allah ailesine sabir versn