25
Mayıs
2024
Cumartesi
ADAPAZARI - SAKARYA

İsrail mallarına boykot çağrısı

Adapazarı ilçesinde iş elbisesi satan İsmail Alişan, işyerinin camlarına "İsrail mallarını boykot ediyorum ve satmıyorum" yazılı dövizler astı.

Adapazarı Milli Egemenlik Caddesinde iş elbiseleri satan İsmail Alişan, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıya çok üzüldüğünü ifade ederek, "İsrail orantısız güç kullanıyor. Mavi emzikli bebek hala hafızalardan silinmedi. Türkiye İsrail ile tüm ilişkilerini dondurmalı. İsrail malları boykot edilmelidir" dedi.

Sakarya başta olmak üzere tüm Türkiye'deki esnafa seslenen Alişan, sözlerine şöyle devam etti: "Filistin'e yıllardır kan kusturan İsrail'in bu davranışlarından hala vazgeçmedi. İsrail terörist bir devlettir. Gazze'ye bomba yağdırarak Filistinli kardeşlerimize kan kusturmuştur."

Mağazanın camlarına 'Hiçbir bebek ölmesin. Bizim bebeklerimize sıra gelmeden önlem alalım. Mağazamız da İsrail ürünleri satılmamaktadır" yazılı dövizler asan Alişan, "Allah'ın lanetlediği İsrailoğullarını ben de lanetliyorum. Bunların sonu gelecek. Biz tüm Müslümanlar Filistin'deki kardeşlerimize yardım da bulunalım" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 8 Ocak 2009 Perşembe 23:48:35
Güncelleme :9 Ocak 2009 Cuma 00:18:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?