26
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Kaymakam'dan köylere ziyaret

Adapazarı İlçe Kaymakamı Akın Yılmaz, yoğun iş temposundan fırsat bulduğu tüm zamanlarda ilçeye bağlı köy ve mahalleri ziyaret ediyor.

Dernekkırı bölgesindeki köylerden Budaklar, Çökekler ve Çerçiler'i ziyaret eden Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz, sabah çayını vatandaşlarla içerek sorunlarını dinledi. Köy ziyaretlerinde ilk olarak Budaklar Köyü'ne giden Kaymakam Akın Yılmaz, burada Köy Muhtarı Cemalettin Başkanat'tan bilgi alarak vatandaşların taleplerini dinledi. Ziyareti sırasında köyün sokak ve caddelerini de gezen Kaymakam Yılmaz, prefabrik binada hizmet veren Budaklar Sağlık Ocağı'nı da ziyaret etti.

Günde ortalama 150 hastaya hizmet veren Budaklar Sağlık Ocağı'nda muayene sırasını bekleyen vatandaşlarla sohbet eden Adapazarı Kaymakamı Akın Yılmaz Sağlık Ocağı Doktoru Macit Bülbül'den bilgiler aldı. Yılmaz, daha sonra Çökekler ve Çerçiler Mahalleleri'ni ziyaret etti.

İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Akçalı, Çökekler Muhtarı Zeki Keskin, Çerçiler Muhtarı Nahit Narin ve vatandaşlarla görüşen Kaymakam Akın Yılmaz Çökekler Sağlık Ocağı'nı da gezdi. Adapazarı ilçesine bağlı köy ve mahalle ziyaretlerine fırsat buldukça devam edeceğini belirten Kaymakam Akın Yılmaz'a ziyaretleri sırasında vatandaşlar, toprak reformu, köyiçi yolların asfaltlanması, gençler için spor sahalarının yapılması, küçük çocuklar için oyun bahçelerinin yapılması gibi isteklerde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2009 Perşembe 15:41:37
Güncelleme :1 Ocak 2009 Perşembe 15:45:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?