30
Mayıs
2024
Perşembe
ADAPAZARI - SAKARYA

Küçük kıza tecavüz edenler tutuklandı

Adapazarı'nda, 13 yaşında bir kıza tecavüz ettiği iddia edilen 4 genç şikayet üzerine çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Küpçüler Mahallesi'nde ismi açıklanmayan 13 yaşındaki ilköğretim öğrencisi bir kız, 19 yaşındaki E.E. ile arkadaşlarının kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. Bunun üzerine ailesinin şikayeti üzerine polis merkezine gelen küçük kız, bir yıldır arkadaşlık yaptığı E.E. ile ilişkiye girdikten sonra arkadaşlarının da kendisiyle beraber olduğunu belirtti. Bunun üzerine polis, E.E. ile arkadaşları T.A. (20), Ü.T. (19), S.G. (15) ve E.B.(15) ile ismi açıklanmayan 15 yaşında bir genci gözaltına aldı. 

Adliyeye sevk edilen T.A., Ü.K., S.G. ve E.E. mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu. Gençlerin ifadelerinde küçük kızla kendi rızasıyla ilişkiye girdiklerini söyledikleri belirtildi. Tutuklanan gençlerin yakınları, gazetecilere tepki gösterdi. Sakarya 1.'nci Sulh Ceza Mahkemesi'nin olayla ilgili gizlilik kararı aldığı bildirildi. Tecavüze uğrayan küçük kızın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü sosyal uzmanları tarafından psikolojik destek göreceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2008 Pazartesi 12:41:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?