19
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Magandalar yine iş başında

Adapazarı Terminali’nde meydana gelen olayda 2 üniversite öğrencisine terminal esnafı tarafından meydan dayağı atıldı. Alınan bilgiye göre, dün akşam meydana gelen olayda, Bahadır Önder ve Salih Özdemir isimli 2 üniversite öğrencisi, Bursa’ya gitmek için otobüs terminaline geldi.

Gençler gazete almak için terminaldeki bir büfeye girdi. Ancak büfede bulunan Ömer Güler, Tamer Güler ve Ahmet Kuş, 2 üniversite öğrencisine saldırarak feci şekilde dövdü. Olay yerine gelen çok sayıda polis, dayak yiyen gençleri saldırganların elinden kurtararak Sakarya Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Bu arada gençleri döven Ömer Güler, Tamer Güler ve Ahmet Kuş ise kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.


Sakarya Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan Bahadır Önder, "Gazete almak için büfeye girdim. Otobüsümün kalkmasına çok az vardı. Onun için gazeteyi aldım ve parasını bırakarak çıktım. İşyerindeki şahıslar peşimden gelerek bana vurmaya başladılar. Ne olduğunu anlamadım. Çok kalabalık bir şekilde üzerime saldırdılar" dedi. Dayak yiyen 2 gencin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

adapazarı
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2004 Salı 14:17:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?