31
Mayıs
2024
Cuma
ADAPAZARI - SAKARYA

Mola veren sürücüye maganda kurşunu

TEM Otoyolu'nun Adapazarı Alancuma TIR Parkı’ndaki bahçede kamyoncu arkadaşlarıyla birlikte mola veren 43 yaşındaki Mustafa Abadan, rastgele ateş eden bir kişinin silahından çıkan kurşunla kalçasından vuruldu.


Olay dün saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İstanbul'dan Ankara’ya 06 CER 94 plakalı kamyonu ile taşımacılık yapan 43 yaşındaki Mustafa Abadan, dün saat 22.00 sıralarında kamyonlu arkadaşlarıyla bir dinlenme tesisinde mola verdi. Tesisin bahçesinde arkadaşlarıyla çay içen Abadan, birden bacağında acı hissetti. Bacağına götürdüğü eline kan bulaşan Abadan'ın vurulduğu anlaşıldı. 112 ambulansı ile Adapazarı Toyota-Sa Hastanesi’ne kaldırılan Mustafa Abadan’ın çevrede rastgele sıkılan ve araç gürültüsü nedeniyle sesi duyulmayan bir tabancadan çıkan kurşunla vurulduğu sanılıyor. 

Kamyon şoförünün arkadaşı Yaşar Türkmen, “4-5 arkadaş çay içiyorduk. Mustafa biden ‘bacağım ağrıyor’ dedi. Elini bacağına götürdüğünde ise kan bulaştı. 112 ambulansı ile hastaneye götürüldü. Araçların gürültüsünden hiç silah sesi de duymadık” dedi. 

Olay sonrası jandarma bölgede inceleme başlattı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2008 Çarşamba 14:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?