26
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Öğrencilerden Dişli'ye ziyaret

ÖĞRENCİLER BAŞKAN DİŞLİ'Yİ ZİYARET ETTİ

Adapazarı Şehit Mustafa Özen İlköğretim okulu öğrencileri Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli'yi makamında ziyaret etti.

Okul Müdürü Erdal Tazıcı ve okul öğretmenleri Fatih Çelikel ile Mustafa Karabilek nezaretinde Adapazarı Belediye Başkanı Dişli'yi ziyaret eden Ozanlar Şehit Mustafa Özen İlköğretim 4-D sınıfı öğrencileri Başkan Dişli'ye belediye faaliyetleri, belediye başkanın yetki ve görevleri, belediye tarafından hayata geçirilen veya inşası devam projeler hakkında sorular sordu.

Öğrencilerin ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Dişli, gelen öğrencilere sordukları sorulara çerçevesinde, nasıl belediye başkanı seçildiği, belediye başkanın günlük çalışma programı, belediye başkanlığının kolay ve zor yönleri, belediye çalışmaları, belediyenin geliştirmiş olduğu projeler hakkında bilgi verdi.

Öğrenciler soruların cevaplarını aldıktan sonra Başkan Dişli'ye hem göstermiş olduğu ilgiden hem de okullarına yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Öğrenciler makamdan ayrıldıktan sonra belediyeyi gezerek müdürlükleri ve çalışmalarını yerinde görme fırsatı buldu.

Milli Eğitim müfredatında bu hafta yerel yönetimler konusunun işlendiğini belirten okul müdürü Erdal Tazıcı, öğrencilerin yerel yönetimler hakkında bilgi edinmesi ve yakından işlevlerini yakından görmesi amacı ile Adapazarı Belediyesine ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

ÖĞRENCİLER BAŞKAN DİŞLİ'Yİ ZİYARET ETTİ
ÖĞRENCİLER BAŞKAN DİŞLİ'Yİ ZİYARET ETTİ
ÖĞRENCİLER BAŞKAN DİŞLİ'Yİ ZİYARET ETTİ
ÖĞRENCİLER BAŞKAN DİŞLİ'Yİ ZİYARET ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2010 Cuma 12:23:00
Güncelleme :2 Nisan 2010 Cuma 12:50:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?