30
Mayıs
2024
Perşembe
ADAPAZARI - SAKARYA

Otomobil bariyerlere çarptı: 2 ölü

ADAPAZARI'nın Erenler İlçesi'nde, sürücüsünün, yola fırlayan köpeğe çarpmamak için direksiyonu aniden kırrdığı otomobil kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Kazada sürücü 51 yaşındaki Mustafa Yılmaz ile eşi 48 yaşındaki Dürdane Yılmaz öldü, kardeşi ve yeğeni yaralandı.


Kaza, dün saat 21.00 sıralarında D-100 Karayolu'nun Erenler İlçesi yakınlarındaki Nehirkent Kavşağı'nda meydana geldi. İstanbul'da uzun süre Milli Eğitim Müdürlüğü'nde görev yaptıktan sonra emekli olan Mustafa Yılmaz, yönetimindeki 34 SAH 09 plakalı otomobille eşi Dürdane ve kardeşi 44 yaşındaki Ali ile kardeşinin kızı 15 yaşındaki Büşra Yılmaz'la birlikte iftardan sonra, Arifiye'de oturan hasta gelinlerini ziyarete gitmek için yola çıktı.

Mustafa Yılmaz seyir halindeyken yola aniden köpek fırladı. Direksiyon kontrolünü kaybeden sürücü Yılmaz, kavşakta bulunan bariyerlere hızla çarptı. Çarpmanın şiddetiyle yanında bulunan eşi Dürdane Yılmaz araçtan yola fırlayıp, araç içinde şıkışan Mustafa Yılmaz da olay yerinde yaşamlarını yitirdi. 

Kazada otomobilin arkasında bulunan Ali Yılmaz ile kızı Büşra Yılmaz da yaralanarak Toyota-Sa Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Baba ve kızın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Sakarya'da son bir ay içerisinde karayollarında sokak köpeklerinin yola fırlaması nedeniyle meydana gelen trafik kazalarında 4 kişi hayatını kaybederken, 6 kişi de yaralandı.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2008 Salı 13:59:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?