20
Mayıs
2024
Pazertesi
ADAPAZARI - SAKARYA

Polis kaçan hırsızlık zanlısını vurdu

Adapazarı'nda polisin hırsızlık ihbarı üzerine işhanında yaptığı aramalarda "dur" ihtarına uymayarak kaçmak isteyen zanlı, polisin açtığı ateş sonucu ağır yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, sabah saat 06.00 sıralarında 155 Polis İmdat telefonuna Atatürk Bulvarı üzerindeki bir işhanına şüpheli bir kişinin hırsızlık amacıyla girdiği ihbar edildi. İhbar üzerine Cumhuriyet Polis Merkezi'nde görevli bir ekip işhanına gitti. Ekipler, işhanında arama yaparken iddialara göre karıştığı hırsızlık suçlarından defalarca cezaevine giren İbrahim T. (40) ile karşılaştı. Polisi karşısında görünce kaçmaya başlayan İbrahim T., "dur" ihtarına uymayınca bir polis memuru iki el ateş etti. Kurşunlardan biri başına isabet ederek ağır yaralanan şahıs, kaldırıldığı Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.
 
Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal'ın konuyla ilgili bir basın açıklaması yapacağı belirtilirken, vurulan şüphelinin 9 Ekim 2007 tarihinde Adapazarı Erenler'de karıştığı hırsızlık suçundan tutuklanarak Ferizli Cezaevi'ne konulduğu ve bir süre önce de tahliye olduğu öğrenildi.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Ocak 2008 Cumartesi 17:17:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?