26
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Saadet Türkiye'yi dinliyor

SAADET PARTİSİ'NDEN YENİ BİR PROJE

Saadet Partisi (SP), Türkiye'de ve dünyada ilk kez gerçekleştirilecek bir projeye imza atıyor. SP Adapazarı İlçe Başkanı Eyüp Yıldırım, hayata geçirecekleri “Saadet Dinliyor” projesinin Türk siyasi tarihinin bugüne kadar ki en büyük alan çalışması olduğunu söyledi.

Genel Merkezin koordinesiyle bütün il ve ilçe teşkilatlarının katılımıyla ülke genelinde gerçekleştirecek dev projede, bu sefer siyasetçiler değil halk konuşacak. “Saadet Türkiye'yi Dinliyor” projesi çerçevesinde, ülke genelinde toplam 2 milyon kişi ile anket yapılacak. Bunun 500 bini esnaf, 500 bini genç, 500 bini kadın ve 500 bini de köylü olacak. Bir aylık bir süre içinde 2 milyon kişi ile birebir anket yapılacak. Halkın sorunlarını ve taleplerini dinlemeyi amaçlayan anketlerin sonuçları, Haziran ayı içerisinde kamuoyuna açıklanacak.

Proje hakkında bilgiler veren SP Adapazarı İlçe Başkanı Eyüp Yıldırım, "Bu Türk siyasi tarihinin bugüne kadar ki, en büyük birebir alan çalışmasıdır. Böyle bir çalışmayı ancak Saadet Partisi yapabilirdi. İl ve ilçe teşkilatlarımız, şu anda bunun için seferber olmuş durumdadır" dedi.

“Köylümüzü dinliyoruz” anket çalışmasının 2 ve 9 Mayıs Pazar günlerinde gerçekleştirileceğini kaydeden Yıldırım, "Bu çalışma, bir gün içinde Türkiye'deki 35 binin üzerinde bütün köylerde yapılacak. SP'li il ve ilçe teşkilatlarımızın oluşturacağı ekipler, bütün köylere gidecek. Köylerde yaşayan insanlarımızın, sıkıntılarını ve taleplerini ortaya koyacak sorular yöneltecekler" diye konuştu.

Saadet Partisi'nin ilk yapılacak seçimde iktidara gelmek için azim ve gayretle çalıştığını ifade eden Yıldırım, "Asıl hedefimiz, iktidara hazırlıktır. Onun için toplumun bütün kesimlerini dinliyoruz. Onların öncelikleri, sıkıntıları ve taleplerini birebir öğreniyoruz. Projelerimizi buna göre geliştireceğiz. Yaptığımız bu çalışmalarla, iktidara geldiğimizde projelerimiz tamamıyla hazır olmuş olacak. Ve problemleri, anında çözmek için her yönüyle hazır olacağız" dedi.

Yıldırım, Adapazarı'nın 26 köyü bulunduğunu ve yaklaşık 500 kişi ile anket yapacaklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2010 Salı 09:17:00
Güncelleme :4 Mayıs 2010 Salı 09:51:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?