19
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Salonda MHP'li misafir

MHP Adapazarı Belediye Başkan adayı Yüksel Ayanoğlu, Maltepe mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi.

MHP Adapazarı Belediye Meclis üyesi adayı Mehmet Yağcı'nın organize ettiği ev toplantısında Maltepe mahallesi Alt Sokak'ta bulunan Zekai Canım ailesinin evine konuk olan Ayanoğlu, 29 Mart seçimini iyi değerlendirilmesi isteyerek, AK Parti'nin oyunlarına gelmeyerek, yardımlarına da kanılmaması gerektiğini söyledi.

Seçimin öneminden bahseden MHP'li Başkan adayı Yüksel Ayanoğlu, “Bu seçim, hayatından memnun olanlarla, olmayanların arasında geçecektir. Gittiğimiz her yerde halkımızın AK Parti'li belediyelerden memnun olmadığını görüyoruz. Halkımız her şeyin farkındadır. 29 Mart'ta sandık başına geldiği zaman, bunlara çok iyi mesaj verecektir” diye konuştu.

Vatandaşların yolla, arabayla hiçbir işi olmadığını dile getiren Ayanoğlu; “İşsiz olan, evine bir ekmek getiremeyen vatandaşımıza, artık 'yol yaptık, maaşlara zam yaptık' gibi cümleleri vız gelmektedir. Onun tek derdi evine bir ekmek getirmektedir. Biz 29 Mart'ta göreve geldiğimizde, çeşitli projelerimizle işsizliğe çözüm bulacağız. İşsizliğin çözümü MHP'de” dedi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Mart 2009 Pazar 14:13:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?