20
Mayıs
2024
Pazertesi
ADAPAZARI - SAKARYA

Silahlı kavgalar: 3 yaralı

Sakarya'da 3 kişi silahla vurularak yaralandı. 

Edinilen bilgiye göre, Adapazarı ve Serdivan ilçelerinde meydana gelen iki ayrı olayda 3 kişi silahla vuruldu. Serdivan Asem Mobilyacılar Sanayi sitesinde meydana gelen olayda komşu olan iki esnaf arasında yaşanan kavgada kan aktı. E.D. isimli şahsın kendisini darp etmesi üzerine S.Ö.(26) işyerinden aldığı silahla rast gele ateş etmeye başladı. S.Ö'nün silahından çıkan kurşunlarla araya giren işyeri sahibi İsmail Atmaca'yı baldırından, kalfası Erkan Demir ise göğsünden yaralandı. 

Yaralılardan Demir Özel Altınova, Atmaca ise Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'nde tedavi altına alınırken saldırgan S.Ö. ise polis tarafından silahıyla birlikte yakalandı. 

Bu arada, ikinci olay ise Adapazarı Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşandı. Şal Sokak Asım Hamdi Arca pasajı önünde otomobil park meselesi yüzünden çıkan tartışmada Ahmet El isimli şahıs kimliği belirlenemeyen bir şahsın silahlı saldırısı sonucu yaralandı. Yaralı El, Vatan Hastanesi'nde yapılan ilk tedavisinin ardından Toyotasa Travmatoloji ve İlkyardım Hastanesi'ne sevk edildi. 

Otomobilini pasaj önünde bırakarak yaya olarak kaçan saldırganın yakalanması için polis çalışma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2008 Cumartesi 17:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?