19
Mayıs
2024
Pazar
ADAPAZARI - SAKARYA

Takla atan otoda can pazarı

SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde kontrolden çıkan otomobilin takla atması sonucu meydana trafik kazasında baba ve kızı yaralandı.

Kaza, Adapazarı ilçesi Camili 1 bölgesinde meydana geldi. İddiaya göre, Adnan Uysal (45), kızı İlksan Uysal'ı (29) da yanına alarak 54 TE 568 plakalı otomobil ile yeni yaptırmakta olduğu konutu görmeye geldi. Daha sonra geri dönen baba ve kızının içinde bulunduğu otomobil, sürücünün şarampol kenarında fren yerine gaza basmasıyla 6 metre yüksekliğindeki şarampolden yuvarlanarak takla attı. Kazada otomobilin içinde bulunan baba ve kızı sağa sola savruldu. Yaralı baba ve kızına ilk müdahale çevredeki vatandaşlar tarafından yapılırken, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri olay yerine geldi. Adnan Uysal ve kızı İlksan Uysal, yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Sakarya Yenikent Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri de benzin sızma ihtimaline karşı otomobil ve çevresinde önlem aldı.

Görgü tanıkları, babanın kızına otomobil kullanmayı öğrettiğini ve kızın fren yerine gaza basması neticesinde otomobilin uçurumdan yuvarlanarak takla attığını iddia ederken, polis kazayla ilgili araştırma başlattı.

SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
SAKARYA'DA TRAFİK KAZASI: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 10:43:00
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 11:33:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?