27
Mayıs
2024
Pazertesi
ADAPAZARI - SAKARYA

Tırnakçı çalışanlara yakalandı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, dolandırdığı iş yerine ikinci kez gelen şüpheli, iş yeri çalışanlarının dikkati sayesinde yakalandı.

Olay, Adapazarı katlı pazar yerinde, Murat Korkmaz'a ait Mengen İletişim isimli cep telefonu bayiinde meydana geldi. İddiaya göre, bir ay önce iş yeri çalışanlarını kontör alma bahanesiyle 100 TL verdikten sonra parayı verir gibi yaparak geri alan ve iş yerini tırnakçılık yaparak dolandıran şüpheli yine aynı iş yerine geldi. Daha önceki olayda olduğu gibi aynı saatte ve iş yerinin yine çok yoğun olduğu bir zamanda gelen şüpheli iş yerinde bulunan güvenlik kemaralarına aldırış etmeden alış veriş yapmak istedi. Önceki güvenlik kamerası kayıtlarını izledikten sonra şüphelinin eşkalini alan çalışanlar şüpheliyi yeniden karşılarında görünce önceki hesapta yanlışlık olduğunu söyleyerek şahsı muhasebeye davet etti. Şüpheli iş yerinin alt katında bulunan muhasebe servisinde oyalanırken, iş yeri sahibi Murat Korkmaz durumu polise bildirdi. İş yerinin giriş çıkışlarını tutan çalışanlar polisin gelmesiyle şahsı polise teslim etti. Çalışanlar, şüpheli şahıs tarafından gerçekleştirilen tırnakçılık olayının kamera görüntülerini polise izleterek şahıstan şikayetçi ve davacı olduklarını söyledi.

Kamerada gerçekleştirdiği olayın görüntülerini izleyen şüpheli, suçunu kabul etmek istemeyince çalışanlarla şüpheli arasında tartışma yaşandı. Polisin araya girmesiyle tartışma büyümeden önlendi. Polis, iş yerinde bulunan kamera kayıtlarını aldı. Şüpheli şahsın adının Erol Ç. (41) olduğu ve Isparta'dan geldiği anlaşıldı. Hırsızlık suçlarından sabıkası olduğu öğrenilen şüpheli şahıs emniyete götürüldü.
 

iha
Yayın Tarihi : 10 Nisan 2009 Cuma 11:27:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?