20
Mayıs
2024
Pazertesi
ADAPAZARI - SAKARYA

Trafik kazası: 1 ölü

Diyarbakır'dan Sakarya'ya çalışmaya gelen Cengiz Açan, yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin altında kalarak hayatını kaybetti. 

Kaza, E-25 Karayolu Dörtyol Shell benzin istasyonu önünde bu sabah meydana geldi. Yolu karşıdan karşıya geçmeye çalışan Cengiz Açan (26), Bilecik istikametinden Adapazarı istikametine giden Ali Ş. (29) idaresindeki 34 ZR 1641 plakalı otomobilin altında kaldı. Açan, kaza yerinde hayatını kaybederken elinde bulunan eşyaları yola savruldu. Otomobil sürücüsü Ali Ş. ise polisler tarafından gözaltına alındı. 

Cengiz Açan'ın Diyarbakır'dan 8 arkadaşıyla birlikte çalışmak için Sakarya'ya geldiği, otobüsten indikten sonra arkadaşlarıyla birlikte Pamukova ilçesine gitmek için yolu karşıdan karşıya geçmeye çalıştığı öğrenildi. Pamukova'da yeni yaptırılan sanayi sitesinde işçi olarak çalışan Açan'ın 15 gün önce izin alarak doğum yapan eşini ve bebeğini görmek için Diyarbakır'a gittiği belirtildi. 3 aylık bebeğini ve eşini memleketinde bırakarak işinin başına dönmek için Adapazarı'na gelen Cengiz Açan'ın trafik kazasında ölmesi arkadaşlarını büyük üzüntüye boğdu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2008 Çarşamba 11:09:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?