18
Mayıs
2024
Cumartesi
ADAPAZARI - SAKARYA

Zabıtadan okullarda eğitim

ZABITA'DAN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM

Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilköğretim okullarında, zabıtanın görev ve sorumlulukları ile zabıta hizmetleri hakkında eğitim çalışması başlattı.

Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Adapazarı ilçesi içinde bulunan ilköğretim okullarında, rehberlik derslerinde uygulamalı olarak zabıta hizmetleri ile ilgili eğitim verecek. Zabıta ekipleri eğitimlerde, zabıtanın görev ve sorumlulukları ile özellikle okul önlerinde açıkta satılan gıdaların toplum sağlığına olan olumsuz etkileri konusunda öğrencilere uygulamalı olarak eğitim verecek.

Zabıta ekipleri eğitimin ilk uygulamasını Sabihahanım İlköğretim Okulunda başlattı. Eğitim programı ile alakalı bilgilendirme ziyaretine bulunan Sabihahanım İlköğretim Okulu Müdürü Lütfü Sarı, “Çocuklarımızın özellikle açıkta satılan ve toplum sağlığımızı tehdit eden gıdalar konusunda bilgilendirilmeleri gerek kendileri açısından gerekse de aileleri açısından bir zorunluluk teşkil etmektedir. Bu kapsamda Adapazarı Belediyesi'nin ilk uygulamayı okulumuzda yapmasından dolayı başta Belediye Başkanımız Süleyman Dişli olmak üzere tüm Zabıta personeline teşekkür ediyorum. Bu konuda her türlü desteği Belediyemize sağlayacağız” dedi.

Uygulamalı eğitime bizzat katılarak bilgilendirmede bulunan Adapazarı Belediyesi Zabıta Müdürü İsmet Akdemir, “Eğitim hayatımızın en büyük parçası. Bu anlamda şehrimiz insanının sağlığı ile alakalı eğitim çalışmalarımız kesintisiz devam edece” diye konuştu.

ZABITA'DAN ÖĞRENCİLERE EĞİTİM
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 11:01:02
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 11:50:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?