2
Haziran
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Resimleri her yerde

Adapazarı'nda, ismini kullanarak bankalardan kredi çeken şahsı, elinde fotoğraflarla arayan Dursun Duran, dolandırıcının yakalanmasını istedi.

Adapazarı'nda bir fabrikada çalışan Dursun Duran, yaklaşık 3 yıl önce maaşına icra geldiğini ve yaptığı araştırma sonrasında, adının kullanılarak bankalardan kredi çekildiğini tespit ettiğini söyledi. Bir banka tarafından maaşına haciz konulduğunu öğrendikten sonra araştırma yaptığını belirten Duran, "Banka yetkilileri bana 5 yıl önce 3 milyar lira kredi aldığımı ve ödemediğim için de borcun 11 milyar liraya yükselmesi nedeniyle maaşıma haciz konulduğunu söyleyince şok oldum. Evrakları incelediğimde, nüfus cüzdanı bilgilerinin bana ait, fakat fotoğraftaki şahsın ise tanımadığım biri olduğunu gördüm. Daha sonra Nüfus Müdürlüğü'nde de araştırma yaptım. Değiştirme bahanesi ile yeni bir nüfus cüzdanı alındığını öğrendim" dedi.

Tanımadığı şahsın nüfus cüzdanını kullanarak yaptığı işlemler nedeniyle iki kez icraya verildiğini kaydeden Dursun Duran, "Şahıs hakkında şikayette bulundum. Fakat şu ana kadar herhangi bir sonuç alamadım. Bu adamın yakalanmasını istiyorum. Belki tanıyan olur düşüncesiyle de fotoğraflarını sokaklara asıyorum. Şahsın yakalanması ile bu işten kurtulacağımızı düşünüyorum" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 17:04:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
şule özcan IP: 88.241.106.xxx Tarih : 26.04.2007 16:12:06
ADAPAZARı çok güzel bir yer sizi temrik ediyoruz ve kutluyoruz ...Daha güzel bir yer olmasını diyiyorum.Ben İSTANBULda öyle yer bulamiyorum çok güzel yer ARİFİYEDE ÖYLE TEŞEKKÜRLER