2
Haziran
2024
Pazar
YAŞAM

Öğrenci yurtları hazır

Sakarya Üniversitesi'nin açılmasına sayılı günler kala Adapazarı'nda bulunan özel öğrenci yurtları yeni sezona hummalı bir şekilde hazırlanıyor.


Adapazarı'nda bulunan özel öğrenci yurtları, 2005-2006 eğitim öğretim dönemi hazırlıklarına başladı. SAÜ'de eğitim ve öğretimin 19 Eylül tarihinde başlayacak olması nedeniyle özel öğrenci yurtları da yeni sezona hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdürüyor. Yaklaşık 25 bin öğrencinin eğitim öğretim gördüğü SAÜ'de birçok öğrenci, özel yurtları tercih ediyor. Yeni sezona hazırlanan Adapazarı Çeşme Meydanı Caddesi Güler Sokak üzerinde bulunan 'Özel Bahar Kız Öğrenci Yurdu' yaptığı tadilat ve yenileme çalışmaları ile öğrencilere daha güzel hizmet sunmaya hazırlanıyor. 'Özel Bahar Kız Öğrenci Yurdu' sahibi Muharrem Özdür, yeni sezona hazır olduklarını ifade ederek, "Türkiye'nin birçok bölgesinden gelen öğrencilere en iyi en güzel hizmeti vermek için çalışıyoruz. Ailelerinden, sıcak yuvalarından kopup gelen öğrencilerimize aile ortamı içinde aynı sıcaklığı sağlıyoruz. 70 yatak kapasiteli yurdumuzda öğrencilerimize sabah kahvaltısı ve akşam yemeklerini açık büfe olarak sunuyoruz. Öğrencilerimize 24 saat ücretsiz internet hizmeti veriyoruz. Yurdumuzda kalan öğrencilere okula gidip gelmeleri için servis hizmeti veriyoruz" dedi.
Etüd odası, dinlenme odası ve kafeteryası ile öğrencilere en iyi hizmeti vermeye çalıştıklarını belirten Muharrem Özdür, yeni sezona hazır olduklarını söyledi. Öğrencileri hasarlı binalarını kiralamamaları konusunda uyaran Özdür, her türlü hizmetin verildiği yurtların en güvenli yerler olduğunu vurguladı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2005 Perşembe 15:30:42
Güncelleme :1 Eylül 2005 Perşembe 15:33:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
azime öztürk IP: 88.251.254.xxx Tarih : 4.09.2007 21:06:47

iletişim ve ulasım hakkında bilgi verilmemiş 3.senem bu yurdu duydum ama yerini bilmiyorum