19
Mayıs
2024
Pazar
AKYAZI - SAKARYA

1.Geleneksel Voleybol Turnuvası

Sakarya'nın Akyazı İlçesi'nde Kaymakalık tarafından düzenlenen 1. Geleneksel Voleybol Turnuvası başladı. 

Akyazı Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuva, Yılpar Parke- Çak Tekstil maçı ile start aldı. 

Turnuvanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, spora ilgiyi artırmak gerektiğine dikkat çekerek, Kaymakam Mehmet Yapıcı'ya turnuvayı düzenlediği için teşekkür etti. 

Kaymakam Mehmet Yapıcı da, "Düzenlediğimiz turnuvanın adı Kaymakamlık Voleybol turnuvası olabilir. Fakat bu turnuva Akyazı'nın ve sizin turnuvanızdır" dedi. 

Sportif faaliyetlerin süreceğini belirten Kaymakam Yapıcı, turnuvaya katılan takımlara başarılar diledi. İlk olarak Kuzuluk İlköğetim Okulu öğrencileri Kolbastı oyunu oynayarak izleyicileri coşturdu, ardından gösteri amacıyla Konuralp İlköğretim Okulu öğrencileri voleybol maçı yaptı. Daha sonra ise Yılpar Parke ile Çak Tekstil takımları turnuvanın ilk maçına çıktı. Karşılaşmayı Yılpar Parke 3-0 kazandı. 

Günün ikinci maçında ise Adliye ile Altındere Ali Altıparmak İlköğretim Okulu karşılaştı. Maçı Altındere Ali Altıparmak İlköğretim Okulu 3-0 kazandı. 

Turnuvada, (A) Grubunda; Özdağ Gençlik, Uzunçınar, İşmont, Kuzuluk Belediyesi, (B) Grubunda; Yılpar Parke, Çak Tekstil, Aydın Örme, Ol-So Oluk, (C) Grubunda; Ahmet Hasnun Tunçsoy İlköğretim Okulu, Ormanköy, Altındere Ali Altıparmak ilköğretim Okulu ve Adliye takımları bulunuyor.

.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2008 Perşembe 13:30:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?