19
Mayıs
2024
Pazar
AKYAZI - SAKARYA

Akyazı Kuzuluk kaplıcalarında yaz sezonu açıldı

Sakarya’nın Akyazı İlçesi Kuzuluk Beldesi’nde bulunan İhlas Holding Kuzuluk Kaplıca Evleri, yeni sezona heyecanlı ve canlı başladı.
Kuzuluk Kaplıcaları bünyesindeki birimlerin biraraya gelmesi ile düzenlenen yaz sezonu açılışı değişim yolculuğu toplantısına, bütün çalışanlar ve müşteriler davet edildi. Yaz sezonu açılışı değişim yolculuğu toplantısında, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Taştan, bu yaz Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde her şeyin farklı olacağını belirterek, bu değişim yolculuğuna bütün devremülk sakinleri ve müşterileriyle birlikte devam edeceklerini söyledi.
Daha sonra Kaplıca Evleri ünite amirleri, sırasıyla bu yaz sezonundaki değişim hedeflerini anlattılar. Öncelikle "Müşteri memnuniyeti" diyen birimler, Kuzuluk Kaplıca Evleri’ne tatil yapmak için gelen insanların, tatillerini rahat, huzur ve güven içinde geçirmeleri için gerekli bütün şartların sürekli olarak sağlanmış durumda olduğunu belirttiler. Birimler ayrıca, tüm birimlerin koordineli olarak çalıştığı işletmede, başarı ve memnuniyetin vazgeçilmez hedef olduğunu ifade ettiler.
Kuzuluk Kaplıca Evleri ve Kuzuluk Termal Otel Genel Müdürü Osman Özer ise inanç ve uyumla tüm hedeflerin gerçekleşeceğine inandığını söyledi.
Toplantıda, Kuzuluk kaplıca logolu çikolatalarla bezenmiş pasta, Genel Müdür Osman Özer, Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Taştan ve çalışanlarla birlikte kesilerek konuklara ikram edildi.
Bu arada, 2004 yılı için sunulan en önemli proje ise "Bir Tatlı Huzur Kart" oldu. Bu kart sadece Kuzuluk Kaplıca Evleri müşterilerine özel bir uygulama olacak ve kart sahipleri aidat ödemede taksit, alış verişlerde özel indirimlere sahip olacaklar.
Öte yandan, bu yaz Kuzuluk Kaplıca Evleri’nde Adapazarı’nın meşhur ıslama köftesi, Erzurum cağ kebabı, değişik bir damak tadı olarak müşterilerin hizmetine sunulacak. Ayrıca çocuklar için mini lunapark, Go-Kart araba yarışları ve site içerisinde Sakarya kültürünü tanıtan sergiler, halk oyunları ve gezi organizasyonları düzenlenecek.
SAKARYA - İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2004 Pazar 15:19:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?